avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

Bună. Momentan sunt în concediu de creștere a copilului, din 21.01.2019 îmi reancep activitatea, dar între timp mi-am găsit de lucru la alta firma. Întrebarea mea este dacă mai beneficiez de stimulentul de inserție dacă îmi schimb serviciul
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:06, 17 Ianuarie 2019
Cand implineste copilul 2 ani ?

În 28.04.2019
Cornel Vasile a scris:

Cand implineste copilul 2 ani ?

Beneficiati de stimulent chiar daca reveniti in activitate la alt angajator inainte de data de 28.02.2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil dan tita dan tita buna ziua sotia se afla in concediu crestere copil . cand a facut dosarul a optat pe doi ani. acum a gasit un loc de munca. am inteles ca dupa ce implineste ... (vezi toată discuția)
Lntrerupere concediu crestere copil ion_raluca ion_raluca Sunt in concediu crestere copil din data de 01.08.2016, optiunea mea a fost pt 2 ani de CCC, asta insemnand sa reiau activitatea la data de 01.03.2018 pt a ... (vezi toată discuția)
Renunțare la concediul de creștere a copilului înainte de termen: poate intra în ccc celălat părinte? se primește stimulent de inserție în acest caz? ovit ovit Bună ziua! Dacă până în prezent beneficiez de concediu de creștere copil în calitatea de tată și sot...pot sa renunt la dreptul meu si sa revin la ... (vezi toată discuția)