avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii creștere minimul pe economie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

creștere minimul pe economie

Buna, sunt insarcinata, pana acuma am fost in concediu de risc maternal, urmeaza sa intru in concediu prenatal. Oare eu beneficiez de marirea de salariu, adica minimul pe economie, deoarece nu am primit deocamdată nici un act adițional cu marirea salariului, dar alti colegi din firma au primit deja.
Cel mai recent răspuns: miha1984 , utilizator 22:49, 17 Februarie 2017
Pe suspendarii c.i.m. nu se pot efectua modificari la c.i.m. . Prin urmare, la incetarea suspendarii c.i.m. veti primi si dvs actul aditional/decizia de majorare a salariului.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in prezent ma aflu in concediu de risc maternal, in ... Buna ziua, In prezent ma aflu in concediu de risc maternal, in aceasta firma s-au marit salariile,eu am fost exclusa.S-a oferit si prima de Craciun, ca in ... (vezi toată discuția)
Act aditional marire salariu in concediu de risc maternal buna ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 ACT ADITIONAL MARIRE SALARIU IN CONCEDIU DE RISC MATERNAL Buna ziua, In cazul unei salariate careia ar trebui conform politicii firmei sa i se mareasca ... (vezi toată discuția)
Marire salar brut in caz de concediu de risc maternal liliac1 liliac1 buna ziua. am si eu o nedumerire daca ma poate ajuta cineva. eu sunt insarcinata in luna a 6 a si sunt in concediu de risc maternal. colegele mele ramase la ... (vezi toată discuția)