avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ACT ADITIONAL MARIRE SALARIU IN CONCEDIU DE RISC ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ACT ADITIONAL MARIRE SALARIU IN CONCEDIU DE RISC MATERNAL Buna ...

ACT ADITIONAL MARIRE SALARIU IN CONCEDIU DE RISC MATERNAL

Buna ziua,

In cazul unei salariate careia ar trebui conform politicii firmei sa i se mareasca salariul fiindca indeplineste o anumita vechime in societate, dar aceasta se implineste la in perioada de concediu de risc maternal se poate face actul aditional si marirea de salariu in timp ce salariata se afla in concediu de risc maternal?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Catalinavoinea11 , utilizator 09:34, 20 Octombrie 2022
Se poate face actul , dar isi va produce efectele la terminarea suspendarii c.i.m.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creștere minimul pe economie miha1984 miha1984 Buna, sunt insarcinata, pana acuma am fost in concediu de risc maternal, urmeaza sa intru in concediu prenatal. Oare eu beneficiez de marirea de salariu, ... (vezi toată discuția)
Modificare salariala in timpul concediului de risc maternal Tihuta Tihuta Buna ziua, am o nelamurire in ceea ce priveste modificarea salariala pentru persoanele aflate in concediu medical. Stiam ca pe perioada concediului medical, ... (vezi toată discuția)
Modificare ccm( negocieri salariale) Johnny.1918 Johnny.1918 Ccm s-a modificat la 01.01.2018, acum se duc negocieri salariale prin care se solicita marirea salariului si alte revendicari, toate ar fi trebuit sa intre in ... (vezi toată discuția)