avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Bună ziua. Sunt angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata la 8 ore pe zi. Acum de când s-a emis starea de urgenta, am primit act adițional la contract cu program de lucru pe 4 ore. Atâta și lucrez 4 ore pe zi. Întrebarea mea este, dacă îmi iau concediu de odihna în perioada aceasta cât sunt pe 4 ore, cum se calculează orele pt concediu. Adică o zi de concediu înseamnă 2 zile de munca, sau?
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2020
miha1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: miha1984 , utilizator 16:10, 9 Aprilie 2020
O zi de CO = o zi de munca
Ok. Mulțumesc frumos pentru raspuns

Cornel Vasile a scris:

O zi de CO = o zi de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie scurtare program de lucru de la 8h la 4h retroactiva. craciunescu_1981 craciunescu_1981 Buna ziua.Lucrez la stat si institutia noastra care este regie autonoma si apartine de Ministerul Agriculturii doreste sa ne scada perioada de lucru de la 8 la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pt angajatii care lucreaza in program de 12 h pe zi mardil mardil Buna ziua. As dori si o lamurire referitoarre la acordarea si plata concediului de odihna pentru cei care lucreaza 12h pe zi. Programul meu de lucru este de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu lorelay130 lorelay130 lucrez de 5 luni la o firma 8 ore pe zi,dar in contractul individual de munca sunt trecuta la 4 ore...mi-am luat concediu 6 zile sa ma odihnesc deoarece am un ... (vezi toată discuția)