avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaMorosan

Activitate CristinaMorosan

buna seara. stiu ca s-a mai pus intrebarea, dar vreau sa prezint si situatia mea sa aflu care ar fi cea mai buna solutie. am un stalp in curte de care eu personal nu am nimic legat. pe stalpul respectiv nu este legat decat internetul si electricitatea vecinilor. cablurile lor sunt atarnate la 10 cm de acoperisul meu,dar eu vreau sa schimb acoperisul si sa il mai inalt un pic(maxim 30 cm cat sa pot sta in picioare in pod). care ar fi cea mai buna solutie sa fac sa dispara cablurile si mai ales cea mai putin costisitoare? sa fac cerere sa mute cablul(cel de curent ca cel de internet e mai simplu) sau sa fac cerere sa scoata stalpul, mai ales ca mie nu imi foloseste la nimic acel stalp, ba chiar ma incurca. va multumesc anticipat.
eu din iunie am trimis plangerea contraventionala si de abia acum cateva zile mi-a venit rezolvarea...mi-au anulat pv-ul si nu mai trebuie sa platesc amenda.

"Admite plângerea contravenţională formulată de petentul MOROSAN CRISTINA GEORGIANA în contradictoriu cu intimatul COMPANIA NAŢIONALĂ DE AUTOSTRĂZI ŞI DRUMURI NAŢIONALE DIN ROMÂNIA S.A . Anulează procesul-verbal de contravenţie seria R15 nr.0311710/19.10.2015. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată, azi, 17.11.2016, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 13472/2016 17.11.2016"
Răspuns la discuția Recunoastere copil 12 ani
Va multumesc pentru raspunsuri! Ce am uitat sa mentionez este ca copilul s-a nascut in Bucuresti, tot acolo facandu-i si certificatul de nastere, iar noi locuim in Jud. Constanta. Trebuie sa merg la Bucuresti pentru a-i schimba certificatul de nastere al copilului?
Buna ziua. Am si eu un baiat de 12 ani. Cand s-a nascut copilul nu eram casatorita si tatal lui nu era in tara, asa ca pe certificatul copilului nu este trecut nimic la TATA. Ulterior m-am casatorit cu tatal copilului, dar nu am reusit sa schimbam certificatul copilului si as vrea sa stiu cum sa fac. Am citit pe aici fie ca ar trebui hotarare judecatoreasca fie ca nu mi-ar trebui. Deci este nevoie sau nu de hotarare? Copilul este nascut in 2004. Multumesc.