avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate Andreiteodor

Activitate Andreiteodor

Dacă o firma are sediul în locuința mea, însă nu își desfasoara activitatea, trebuie sa declar la direcția de taxe și impozite de sector? Exista vreo declarație de acest gen?
Buna ziua,
Sunt administratorul unic al unui SRL ce are ca principal obiect de activitate urmatorul cod caen 8299 – ”Alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.” în obiectul de activitate și e autorizată pentru prestarea activităților aferente acestui cod CAEN «în afara sediului principal sau a sediilor secundare». Practic asigur doar partea de personal pentru o alta companie cu care am un contract de adminsitare, este vb de un magazin alimentar. Intrebarea este pot in calitate de administrator sa stau la vanzare pentru un astfel de magazin dar sa nu am contract de munca inregistrat?
multumesc!
Va mulțumesc pentru răspunsuri!
Adică contract de vânzare cumpărare cu clauza și este mai sigur pentru ei în viitor?Adică va fi greu de atacat. Vor o garanție ca eu sa nu mai pot face nimic, nici dacă vreau.
Bună ziua, se poate renunța definitiv la partea mea de moștenire în favoarea fraților cât timp încă părinții sunt în viata? Și dacă da cum? Mulțumesc
Răspuns la discuția Dreptul la proprietate
Chiar nu se poate face nimic acum cât este în viata tatal meu pentru ca fiul din afara căsătoriei sa nu primească nimic din averea părinților mei? După moartea mamei mele poate tatăl sa își vândă partea doar mie și surorii mele?
Mulțumesc pentru răspuns, mai am o singura întrebare dacă sunteți amabil, am aflat ca baiatul are 16 ani și tatăl meu a zis ca face orice și aduce orice vreau ca să stabilim pana moare el situatia, poate băiatul sa dea o declarație sau sa întocmească un act prin care sa renunțe la partea lui de acum. Mulțumesc!
Copilul are numele lui de familie, deci da e recunoscut. Nu știu câți ani are sau alte detalii pentru ca nu ne-a zis niciodată, de fapt nici nu recunoaște nici acum. El zice tot timpul ca nu ne afectează, adică ar fi dispus sa ne vanda da noua cred. Dacă ne vinde noua apartamentele tot mai are dreptul copilul? Va mulțumesc mult!
Buna ziua, de curând eu și sora mea am aflat ca tatăl meu mai are un copil. Părinții mei nu sunt divorțați și împart 3 apartament dintre care unul este doar pe numele lui, la celelalte doua proprietari sunt amândoi. Ce trebuie sa facem pentru ca eu și sora mea sa moștenim tot și sa nu impartim cu fiul nelegitim. Tatal spune ca mama băiatului nu dorește nimic de la el, ci doar voia un copil. Este mai bine ca tatăl meu sa ne doneze partea lui sau sa facem contract de vânzare cumpărare astfel încât sa nu avem probleme pe viitor cu pretenții la moștenire. Din păcate mama mea este pe moarte și vrea cât mai repede sa facem actele pentru a moșteni noi integral și partea tatălui. Va mulțumesc anticipat!
Discuție Divorț
Bună ziua, ma interesa sa știu dacă o mama poate pierde custodia copiilor în condițiile în care tatăl depune la dosarul de divorț toate mesajele cu certurile de-a lungul căsnicie. Cat de relevante sunt acestea?