Mașina de școală a fost oprita după mine,am dat de instructor am vorbit seara cu dansul la telefon a recunoscut tot, a spus ca a semnat procesul verbal în alb, a recunoscut ca a tras de volan ca dacă nu făcea accident, dar spre dezamăgirea mea a doua zi..nu a mai recunoscut nimic probabil ii sluga domnului agent,
Am fost suspendat permisul pe 30 zile, amenda și puncte, conform art100/3/e,am călcat marcajul longitudinal dublu continu ce separa benzile, deoarece am trecut pe lângă o mașină de școală care se afla pe prima banda și eu pe banda nr 2 și când am fost in drept a virat către mine, am tras de volan și politia era după curbă, a luat martor pe instructor ca am depășit acea masina nu exista proba video din păcate, am șanse sa dacă fac contestatie.
Decizie
Art 1:de desființează locul de muncă ocupat de doamna...Că urmare a vanzarii in procedură generală de insolvență a tuturor autorizațiilor de funcționare
Art 2: de acorda un preaviz de 20 zile lucrătoare..In temeiul articolului 123,aliniatul 8 din legea nr85 din 2014 și a art 75 din Legea ne 53/ 2003
Art 3:La împlinirea termenului de preaviz urmează a de aplica decizia de concediere
Am fost în creșterea copilului și am fost dată afară când mă aflam în maternitate ,dar pe foaia care a sosit de la firma de insolvență scrie că beneficiez de preaviz,am sunat la firma de insolvență și a spus că alta foaie nu primesc cea care sa reflecte situația mea,acum m-am angajat în altă parte cu 4 luni mai repede iar la primărie a spus că nu îi buna foaia respectiva și nu beneficiez de stimulent.Multumesc frumos
Mulțumesc frumos
Am primit o foaie ca se desființează locul de muncă ca urmare a vânzării autorizațiilor de funcționare și că mă aflu în preaviz 20 de zile cu toate că eu sunt in CCC,se mai specifică ca societatea urmează să intre în faliment