avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate zamar26

Activitate zamar26

Răspuns la discuția Permis suspendat de 30 zile
În calitate de martor a semnat instructorul procesul
Da era și cursant în mașină
Da era și cursant în mașină
Mașina de școală a fost oprita după mine,am dat de instructor am vorbit seara cu dansul la telefon a recunoscut tot, a spus ca a semnat procesul verbal în alb, a recunoscut ca a tras de volan ca dacă nu făcea accident, dar spre dezamăgirea mea a doua zi..nu a mai recunoscut nimic probabil ii sluga domnului agent,
Am fost suspendat permisul pe 30 zile, amenda și puncte, conform art100/3/e,am călcat marcajul longitudinal dublu continu ce separa benzile, deoarece am trecut pe lângă o mașină de școală care se afla pe prima banda și eu pe banda nr 2 și când am fost in drept a virat către mine, am tras de volan și politia era după curbă, a luat martor pe instructor ca am depășit acea masina nu exista proba video din păcate, am șanse sa dacă fac contestatie.
Decizie
Art 1:de desființează locul de muncă ocupat de doamna...Că urmare a vanzarii in procedură generală de insolvență a tuturor autorizațiilor de funcționare
Art 2: de acorda un preaviz de 20 zile lucrătoare..In temeiul articolului 123,aliniatul 8 din legea nr85 din 2014 și a art 75 din Legea ne 53/ 2003
Art 3:La împlinirea termenului de preaviz urmează a de aplica decizia de concediere
Am fost în creșterea copilului și am fost dată afară când mă aflam în maternitate ,dar pe foaia care a sosit de la firma de insolvență scrie că beneficiez de preaviz,am sunat la firma de insolvență și a spus că alta foaie nu primesc cea care sa reflecte situația mea,acum m-am angajat în altă parte cu 4 luni mai repede iar la primărie a spus că nu îi buna foaia respectiva și nu beneficiez de stimulent.Multumesc frumos
Răspuns la discuția Sunt in creșterea copilului
Mulțumesc frumos
Răspuns la discuția Sunt in creșterea copilului
Mulțumesc frumos
Am primit o foaie ca se desființează locul de muncă ca urmare a vânzării autorizațiilor de funcționare și că mă aflu în preaviz 20 de zile cu toate că eu sunt in CCC,se mai specifică ca societatea urmează să intre în faliment
Beneficiez de indemnizație de creșterea copilului,pot fi dată în preaviz conform legea nr 85/2014

Mulțumesc frumos