Am fost în creșterea copilului și am fost dată afară când mă aflam în maternitate ,dar pe foaia care a sosit de la firma de insolvență scrie că beneficiez de preaviz,am sunat la firma de insolvență și a spus că alta foaie nu primesc cea care sa reflecte situația mea,acum m-am angajat în altă parte cu 4 luni mai repede iar la primărie a spus că nu îi buna foaia respectiva și nu beneficiez de stimulent.Multumesc frumos
De la fostul angajator va trebui sa primiti decizia de incetare a c.i.m. , daca este in faliment.
De la noul angajator va trebui saaveti un exemplar de pe c.i.m..
Cu aceste doua documente mergeti la Primarie si depuneti cererea pentru acordarea stimulentului de insertie , cu conditia ca aceste operatiuni sa le aveti efectuate cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul varsta de 2 ani.
Decizie
Art 1:de desființează locul de muncă ocupat de doamna...Că urmare a vanzarii in procedură generală de insolvență a tuturor autorizațiilor de funcționare
Art 2: de acorda un preaviz de 20 zile lucrătoare..In temeiul articolului 123,aliniatul 8 din legea nr85 din 2014 și a art 75 din Legea ne 53/ 2003
Art 3:La împlinirea termenului de preaviz urmează a de aplica decizia de concediere
Revenire ccc
carmenctin
Buna ziua,
In luna ianuarie 2013 bb implineste un an si tot atunci expira si CCC (am optat pentru un an). Pentru a beneficia de stimulentul de insertie m-am ... (vezi toată discuția)