avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de stimulent de inserție?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de stimulent de inserție?

Am fost în creșterea copilului și am fost dată afară când mă aflam în maternitate ,dar pe foaia care a sosit de la firma de insolvență scrie că beneficiez de preaviz,am sunat la firma de insolvență și a spus că alta foaie nu primesc cea care sa reflecte situația mea,acum m-am angajat în altă parte cu 4 luni mai repede iar la primărie a spus că nu îi buna foaia respectiva și nu beneficiez de stimulent.Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 22 Aprilie 2017
Despre ce foaie este vorba?

De la fostul angajator va trebui sa primiti decizia de incetare a c.i.m. , daca este in faliment.

De la noul angajator va trebui saaveti un exemplar de pe c.i.m..

Cu aceste doua documente mergeti la Primarie si depuneti cererea pentru acordarea stimulentului de insertie , cu conditia ca aceste operatiuni sa le aveti efectuate cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul varsta de 2 ani.
Decizie
Art 1:de desființează locul de muncă ocupat de doamna...Că urmare a vanzarii in procedură generală de insolvență a tuturor autorizațiilor de funcționare
Art 2: de acorda un preaviz de 20 zile lucrătoare..In temeiul articolului 123,aliniatul 8 din legea nr85 din 2014 și a art 75 din Legea ne 53/ 2003
Art 3:La împlinirea termenului de preaviz urmează a de aplica decizia de concediere
Intr-adevar, decizia respectiva nu are decat rolul de a va instiinta ca vi s-a desfiintat postul si vi se acorda preaviz.

Solicitati angajatorul decizia de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire ccc carmenctin carmenctin Buna ziua, In luna ianuarie 2013 bb implineste un an si tot atunci expira si CCC (am optat pentru un an). Pentru a beneficia de stimulentul de insertie m-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! m-am reintors la munca din ccc in urma cu an (copil ... Adc6tr@ Adc6tr@ Buna ziua! M-am reintors la munca din ccc in urma cu an (copil 1a6l), la un alt anagajator. In prezent beneficiez de stimuletul de insertie, dar am primit o ... (vezi toată discuția)
Somaj sau concediu crestere copil danapauss danapauss am o fetita cu handicap grad 1,sunt asistent personal,am nascut in septembrie un baietel si am optat sa raman angajata si sa primesc stimulentul de ... (vezi toată discuția)