Am si eu intrebare daca e normal ca o instanta sa-mi acorde un asemenea programm de legaturi personale cu un minor de 11 ani.
Incet numai stiu ce sa mai fac, incep sa renunt la copil de tot !
Ora estimata: 08:30
Complet: C 7 minori si familie - 2017
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de reclamantul XXXX XXX în contradictoriu cu pârâta XXXX XXXXX şi în consecinţă : Stabileşte un program de vizitare a minorului XXXX XXXXX, născută la data de XX..2006, în favoarea reclamantului, până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.XXX/225/2016, după cum urmează: - în prima şi a treia săptămână din fiecare lună, în ziua de sâmbătă, începând de la ora 14,00 până la ora 18,00, minorul urmând să fie luat şi adus la domiciliul pârâtei de către reclamant. Cu drept de apel în termen de 5 de zile de la pronunţare, ce se va depune la Judecătoria Dr.Tr.Severin. Pronunţată în şedinţa publică din data de 22.02.2017.
Buna ziua, sunt in divort cu sotia de mai bine de un an , am facut inca o acțiune separată ptr program legături personale cu copilul minor , acum instanta a suspendat ce pot face ? Divorțul va mai dura mult iar sotia imi da copilul pe placul ei eu cand are chef (
Tip solutie: Suspendat
Solutia pe scurt: Suspendă judecarea cauzei conform dispoz. art. 413, al. 1, pct. 1 Noul Cod proc. civilă până la soluţionarea definitivă a dosarului cu nr. Xxx/xxx/xxxx al Judecătoriei Dr.Tr.Severin. Cu recurs pe toată durata suspendării, recurs ce se va depune la Judecătoria ...