avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legaturi personală cu copilul minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legaturi personală cu copilul minor

Buna ziua, sunt in divort cu sotia de mai bine de un an , am facut inca o acțiune separată ptr program legături personale cu copilul minor , acum instanta a suspendat ce pot face ? Divorțul va mai dura mult iar sotia imi da copilul pe placul ei eu cand are chef (
Tip solutie: Suspendat
Solutia pe scurt: Suspendă judecarea cauzei conform dispoz. art. 413, al. 1, pct. 1 Noul Cod proc. civilă până la soluţionarea definitivă a dosarului cu nr. Xxx/xxx/xxxx al Judecătoriei Dr.Tr.Severin. Cu recurs pe toată durata suspendării, recurs ce se va depune la Judecătoria ...
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:17, 14 Decembrie 2016
Ce obiect are dosarul fata de care s a suspendat cel de stabilire program ?

De principiu se poate face cerere de stabilire provizorie program in fața instanței care judecă divorțul.
Formulați și depuneți la judecătorie o ORDONANȚĂ PREȘEDINȚIALĂ, prin care solicitați stabilirea modalității de exercitare a legăturilor personale în regim de urgență.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort mmirela_m mmirela_m :frantic: ÎNCHEIERE 00.10.2014. Suspendă judecata cererii formulate de reclamantul xxxx în contradictoriu cu pârâta xxxxxx. Definitivă. Cu recurs cât ... (vezi toată discuția)
Suspendarea provizorie a executarii silite Parisien Parisien Buna seara, In urma unui dosar de executare silita in care sunt coplatitor la un credit luat impreuna cu sotia (de care am divortat) mi s-a facut poprire pe ... (vezi toată discuția)
Ordonanţă preşedinţială legături personale cu minorul 2 ori 4 ore pe luna Robert.vargatu80 Robert.vargatu80 Buna ziua, Am si eu intrebare daca e normal ca o instanta sa-mi acorde un asemenea programm de legaturi personale cu un minor de 11 ani. Incet numai stiu ... (vezi toată discuția)