In urma unui dosar de executare silita in care sunt coplatitor la un credit luat impreuna cu sotia (de care am divortat) mi s-a facut poprire pe salariu. Zilele trecute am primit de la Judecatorie un plic in care scrie ca instanta dispune urmatoarele: ”... Dispune suspendarea provizorie a executarii silite desfasurate de B.E.J ”XXX” in dosarul de executare nr. XXX/XXXX, pana la solutionarea cererii de suspendare a executarii silite inregistrate in dosarul nr. XXX/XXXX aflat pe rolul Judecatoriei. Prin urmare, efectele suspendarii executarii silite se intind si asupra actelor de executare realizate impotriva codebitorului NUMELE MEU, iar suspendarea provizorie a executarii silite desfasurate de B.E.J XXX in dosarul de executare nr. XXX/XXXX s-a dispus in privinta tuturor actelor de executare silita, pana la solutionarea cererii de suspendare a executarii silite inregistrate in dosarul nr. XXX/XXXX aflat pe rolul Judecatoriei, dosar in cadrul caruia s-a solicitat, pe calea contestatiei la executare, anularea tuturor actelor de executare silita emise direct in dosarul de executare nr. XXX/XXX. ... ”
Ce inseamna acest lucru? Mi se va ridica poprirea de pe salariu pana la lamurirea situatiei, sau ce inseamna va rog daca ma puteti ajuta. Va multumesc anticipat!
Va multumesc mult pentru raspuns insa am vorbit la biroul executorului judecatoresc si a spus ca executarea silita continua. Eu am spus ca am stat de vorba cu un avocat care mi-a spus ca executarea trebuie sa inceteze insa el mi-a raspuns impertinent ca avocatul mai trebuie sa se intereseze si ca avocatul nu stie ce vorbeste. Ce ma sfatuiti sa fac urmatorul pas.