Buna ziua, as dorisa imi deschid o afacere care consta in faptulde a cupara arbusti de la pepiniere cu certificat, sa le pun in ghivece si sa le vand la florari. Pamantul in care pun arbori trebuie sa fie certificat? Ghivecele trebuie sa fie cumparate tot pe firma? Ce autorizati imi sunt necesare?. Astept un raspuns, va mutumesc din suflet.
Vreau sa imi deschid o mica afacere pe vara, vreau sa cumpar barci gonflabile si sezloange sa let dau in chirie la mare, si sa vand alte obiecte homemade, cum fac asta?dar cum pot si de unde sa primeste un spatiu de 4mp Langa plaja sau Langa trotuar pe undeva la Costinesti?
Buna ziua, as dori sa imi deschid o firma, un srl-d. Doresc sa fac poze la minut in Paris de exemplu pe strada, si dores sa vand si suveniruri daca se poate, le cumpar din China si le vand in Paris, imi fac o masuta mobila pe roti cu care ma tot plimb pe stradute sau in locuri cu multi turisti. Ce autorizatii si am nevoie de casa de marcat, sau cum pot realiza cele mentionate mai sus ? multumesc.
Buna ziua, as dori sa imi deschid o firma, un srl-d. Doresc sa fac poze la minut in Paris de exemplu pe strada, si dores sa vand si suveniruri daca se poate, le cumpar din China si le vand in Paris, imi fac o masuta mobila pe roti cu care ma tot plimb pe stradute sau in locuri cu multi turisti. Ce autorizatii si am nevoie de casa de marcat, sau cum pot realiza cele mentionate mai sus ? multumesc.