avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa încep o afacere cu inchiriere echipament ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa încep o afacere cu inchiriere echipament plaja

Vreau sa imi deschid o mica afacere pe vara, vreau sa cumpar barci gonflabile si sezloange sa let dau in chirie la mare, si sa vand alte obiecte homemade, cum fac asta?dar cum pot si de unde sa primeste un spatiu de 4mp Langa plaja sau Langa trotuar pe undeva la Costinesti?

Alte discuții în legătură

Ce avize, autorizatii, etc sunt necesare pt deschiderea unei tonete pe litoral silviu_dars silviu_dars a-s dori sa deschid pe litoral o toneta pe o suprafata de 2/2 m patrati unde sa comercializez sucuri naturale, frappe,eventual bere daca nu e multa bataie de ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant nicusor061989 nicusor061989 salut.am o nelamurire daca ma poate ajuta cineva.eu lucrez in costinesti si am decis ca anul acesta in sezon sa deschid o mica afacere sub forma de comert ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un bar la tara.... el_koko_08 el_koko_08 stau la tara si vreau sa inchiriez bufetul(care apartine cooperatiei)si sa deschid un bar!vreau sa vand bauturi alcoolice la pahar,bere si sa aduc o masa de ... (vezi toată discuția)