avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce avize, autorizatii, etc sunt necesare pt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce avize, autorizatii, etc sunt necesare pt deschiderea unei tonete pe litoral

a-s dori sa deschid pe litoral o toneta pe o suprafata de 2/2 m patrati unde sa comercializez sucuri naturale, frappe,eventual bere daca nu e multa bataie de cap ca sa vand bauturi alcoolice, tot ce vand sa fie pt la cearceaf nu vreau sa am toaleta si chestiidastea, a-s vrea sa o amplasez direct pe plaja.

intrebarii:

1. ce este mai bine sa fac pt asa ceva firma sau asociatie familiara
2. este necesar sa am domiciliul unde fac afacerea sau sa imi fac mutatie acolo
3. de unde trebuie sa obtin toate avizele pt spatiu de la primarie, se obtin greu
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:45, 21 Aprilie 2010
Intreprindere individuala. Deschideti punct de lucru. Va trebuie un spatiu. Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru deschidere ceainarie shimmy shimmy Buna ziua, Avem o firma care se ocupa cu comercializarea ceaiului, ceai importat din Cehia. Ce acte si autorizatii ar fi necesare pentru a ne deschide o ... (vezi toată discuția)
Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)
Cum procedez ? buturcapuseata buturcapuseata Buna seara, am un magazin la tara cu doua mese in fata lui .Dupa mai multe amenzi date clientilor de catre jandarmi, am obtinut autorizatia de la primarie ... (vezi toată discuția)