avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cum procedez ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cum procedez ?

Buna seara, am un magazin la tara cu doua mese in fata lui .Dupa mai multe amenzi date clientilor de catre jandarmi, am obtinut autorizatia de la primarie pentru comercializarea bauturilor alcoolice, In urma cu aproape doua luni au venit jandarmii si au constatat ca documentele sunt in regula. Azi o alta echipa de jandarmi au amendat clientii care beau bere la cele doua mese si au dat avertisment vanzatoarei, Am solicitat lamuriri referitoare la cum trebuie sa arate o autorizatie agreata de ei si de cine trebuie sa fie emisa. Nu au stiut sa-mi spuna ,au dat amenzile si au plecat. Ce ma sfatuiti sa fac ?
Multumesc,
Romeo Gheorghe
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:32, 19 Mai 2019
contestati amenzile in termenul prevazut in p-v de sanctionare cu aratarea dovezilor, adica cu anexarea la contestatie a autorizatiei de comercializare si desfacere bauturi alcoolice in acel spatiu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, trebuie să contestati toti amenzile deoarece în caz contrar vor fi valabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializarea, desfacerea si consumul bauturilor alcoolice Alexandru80 Alexandru80 Buna ziua, Am o neclaritate cu privire la conditiile legale de comercializare si desfacere a bauturilor alcoolice. Mai exact parintii mei au un magazin la ... (vezi toată discuția)
Servirea bauturilor alcoolice Droxi Droxi As dori o informatie in ceea ce priveste servirea bauturilor alcoolice in curtea unui magazin alimentar. Am un magazin general . Acesta se afla pe proprietatea ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda ca am baut o bere.vreau sa contest,am sanse? lory83_ro lory83_ro Fapta s-a intamplat acum aporximativ o luna,si abia de 2 zile am primit prin posta un PV de care habar nu aveam.Mai exact,afalndu-ma la un magazin de la ... (vezi toată discuția)