avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Servirea bauturilor alcoolice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Servirea bauturilor alcoolice

As dori o informatie in ceea ce priveste servirea bauturilor alcoolice in curtea unui magazin alimentar. Am un magazin general . Acesta se afla pe proprietatea fostului administrator al magazinului. As dori sa stiu daca eu pot servi anumiti clienti, cu bere la sticla in acea curte. Accesul in magazin se fac direct din strada. Deci curtea este proprietatea privata a proprietarului. Se considera infractiune, am nevoie de o autorizatie, ce conditii tb. sa indeplinesc.. Mentionez ca nu as servi toti clienti. Doar pe cei cunoscuti, si mai ales ei ies prin curte apoi nu prin magazinul meu.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:16, 27 Septembrie 2007
pai tu le dai bautura la sticla daca ei o deschid si o beau pe drum sau in curtea cuiva nu ma depinde de tine;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin radhu71 radhu71 Salut!! Am si eu un magazin alimentar si vreau sa stiu daca pot sa dau bere desfacuta si clientul sa stea la masa....pot lua amenda in cazul acesta, tb sa ... (vezi toată discuția)
Cum procedez ? buturcapuseata buturcapuseata Buna seara, am un magazin la tara cu doua mese in fata lui .Dupa mai multe amenzi date clientilor de catre jandarmi, am obtinut autorizatia de la primarie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie bar sau nu? Georgiana1512 Georgiana1512 Buna ziua! Detin un magazin alimentar iar pe durata verii imi doresc sa scot afara doua mese pentru servit sucuri si bere la sticla excluzand bautura la ... (vezi toată discuția)