avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Magazin
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Magazin

Salut!!

Am si eu un magazin alimentar si vreau sa stiu daca pot sa dau bere desfacuta si clientul sa stea la masa....pot lua amenda in cazul acesta, tb sa iau alta autorizatie pentru a vinde bere desfacuta, am o terasa in fata magazinului si sa stiu cum procedez..

Multumesc
Cel mai recent răspuns: radhu71 , utilizator 23:23, 5 August 2013
Daca in actul constitutiv al firmei aveti cuprinsa si aceasta activitate, este in regula. Daca nu, inscrieti-va aceasta activitate, pentru a nu fi amendat.
Depinde si unde aveti magazinul. Daca e la parter de bloc, trebuie sa aveti acordul locatarilor.
Dar cred ca trebuie sa aveti autorizatie separata pentru servit bauturi la masa, este alta activitate-alimentatie publica, si in acest caz trebuie sa aveti si wc pentru clienti.
Este la tara, la curte, daca inregistrez activitatea la registrul comertului tb sa platesc si taxa pe scaun sau nu o sa mai fie valabila aceasta taxa!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie Aditzzzu88 Aditzzzu88 Buna ziua ,dețin un magazin alimentar și întîmpina o problema cu o vecină care mă tot amenință că îmi face reclamații (și le și face),în ... (vezi toată discuția)
Servirea bauturilor alcoolice Droxi Droxi As dori o informatie in ceea ce priveste servirea bauturilor alcoolice in curtea unui magazin alimentar. Am un magazin general . Acesta se afla pe proprietatea ... (vezi toată discuția)
Urinat in spațiul public knight_ess knight_ess Bună seara. Subiectul poate părea stupid, dar am următoarea problemă: în spatele curții mele se află un magazin general, de cartier. Nu au amenajată ... (vezi toată discuția)