avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Urinat in spațiul public
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Urinat in spațiul public

Bună seara. Subiectul poate părea stupid, dar am următoarea problemă: în spatele curții mele se află un magazin general, de cartier. Nu au amenajată terasă, ci doar o masă din plastic cu câteva scaune unde bărbații din zonă se adună la o bere. Până aici...nimic scandalos, dacă nu iau în calcul peturi aruncate și limbajul specific. Problema e că, nepunandu-li-se la dispoziție toaletă, pe motiv că nu e terasă, acești indivizi urinează lângă gardul meu. În mod sistematic. Eu stau în curte și inevitabil ii aud, respectiv văd. Le-am făcut observație, am mers să le spun și personal la magazin că e deranjant, însă primesc răspunsuri, fară a se întrerupe din "activitate" , de genul "domnișoară, am nevoie... Nu te pune nimeni să te uiți", "și tu faci..." sau "aici nu suntem în occident".
Vă rog spuneți-mi cui mă pot adresa. Știu că pe de o parte, sunt pasibili de amendă cei care urinează în spațiul public și, pe de altă parte, și proprietarul magazxinului, care nu întrunește condițiile legale. Întâi am să merg să discut cu omul, îl cunosc și îmi pare rău. Dar nu mai vreau să tolerez asta. L-am văzut chiar și pe tatăl vecinei cu care am copilărit. E jenant.
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:34, 1 August 2016
Pentru solutionare daca nu se poate amiabil sesizati oficial politia teritoriala si autoritatea pentru sanatate publica
Pentru lipsa unui grup sanitar, in conditiile in care in respectivul magazin se comercializeaza bauturi alcoolice care se servesc in local, sesizati in scris, cu nr. de inregistrare/ data, primaria (aceasta a emis autorizatia de functionare a magazinului) si DJSP (are in atributii supravegherea sanatatii publice).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, de câteva luni avem o problema cu o vecina din bloc, ... adrian92 adrian92 Bună ziua, de câteva luni avem o problema cu o vecina din bloc, mai exact toată ziua e beată, nici nu asta ar fi problema, ci faptul că regulat urinează ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la parterul blocului in care locuiesc , in bucuresti ... Chris CRISTINA Chris CRISTINA Buna ziua La parterul blocului in care locuiesc , in Bucuresti , sector 2 se afla un spatiu comercial este prevazut astfel din constructie .Din nefericire ... (vezi toată discuția)