avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie bar sau nu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie bar sau nu?

Buna ziua!

Detin un magazin alimentar iar pe durata verii imi doresc sa scot afara doua mese pentru servit sucuri si bere la sticla excluzand bautura la pahar sau berea la halba.

Intrebarea mea este: am sau nu, nevoie de autorizatie pentru bar?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgiana1512 , utilizator 17:50, 15 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mesele ar fi puse pe aceeasi proprietate.
Codul CAEN este 4781. Cei de la ONRC mi-au zis ca atat timp cat nu vand bautura la pahar, nu poate fi considerat bar, prin urmare nu imi este necesar nici avizul.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru timpul acordat.

O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4799 mihaeladumitru mihaeladumitru avand codul caen4799 trecut in certificatul constatator, pot vinde bere la dozator, in pahare de plastic? magazinul e mixt. (vezi toată discuția)
Autorizație bar pentru cafenea studenta1 studenta1 Bună ziua. Dețin o afacere care constă într-o cafenea micuță tip TO-GO (4mp), fără scaune si/sau mese. In urma vizitei politiei locale, m-am ales cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! urgent!!! nicoletastoian11 nicoletastoian11 Ma poate ajuta si pe mine careva? As dori sa-mi deschid si eu o firma care sa-mi permita sa vand mici, bere.....in targuri, oboruri,piete... Tot ce tine de ... (vezi toată discuția)