avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate cornelescule

Activitate cornelescule

Buna ziua, am rugăminte la dumneavoastră, nu mai am nici un act de la mașina care a fost trecută pe numele soției de către fostul ginere!Am fost la notar sa facem o declarație pe propria răspundere dar aceasta declarație nu a fost primită deoarece nu era buna!! Rugămintea mea este daca stie cineva cum sau ce trebuie scris exact ín acea declarație pe propria răspundere!! Am uitat sa va spun ca nu stim cui a fost vânduta masina si nu avem nici un fel de acte , nici talonul,cartea de identitate a mașinii si nici contract de vânzare-cumpărare a mașinii!!! Dorim sa scoatem masina de la pla impozitului deoarece de 6-7 ani plătim impozitul degeaba, soția mea nu are permis de conducere,masina fizic de tot atâtia ani nu mai este si nici nu a fost vreodată la ea!! Va mulțumesc anticipat pentru raspunsuri!
Bună ziua. As dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta cu o soluție la următoarea problema. Fiul soției mele a cumpărat o mașină și am fost de acord sa o trec pe numele meu ca să nu plătească din câte am înțeles asigurare mai mare, după un timp el a vândut masina tot el a luat banii iar eu plătesc impozit de doi ani de zile pe masina pe care el a vândut-o!!!!! I-am tot spus sa vorbească cu persoana căreia ia vândut masina sa o trecând pe numele lui dar vad ca nimic nu se întâmplă!! Eu am de la acea masina doar cartea de identitate, va rog frumos să-mi spuneți sau să-mi dați un sfat cu sa fac sa o radiez de pe numele meu ca să nu mai plătesc impozit pentru alta persoana!! Va mulțumesc anticipat!!
Răspuns la discuția vecini chiriasi galagiosi
Am vorbit personal cu proprietara de nu stiu câte ori !! Vad ca acesti chiriasi nu înteleg traiul în comun , stau la o casa la curte comuna si suntem doar doua apartamente , unul în care locuiesc eu si sora mea mai în vârsta si unul unde stau acesti " oameni" care nu au bun simt si respect fata de vecini !! Mai nou au început sa trânteasca ceva greu în lociunta de pe la orele 22 si pâna pe la orele 24 !! Nu mai stiu cui sa cer ajutorul , politia vad ca doar vine si constata ca nu se aude nimic ?! Am uitat sa va spun , chiriasii când aud ca ies afara sa astept politia atunci se opresc din facut galagie !! Dupace pleaca politia atunci o iau de la capat !! I-am înregistrat cu telefonul meu de la mine din apartament, nu stiu daca este proba solida pentru a cere evacuarea lor la politie sau la tribunal ?! Nici nu stiu cât mar costa un proces , sunt pensionat pe caz de boala cu drept de munca de 4 ore ! Daca stiti sau ma puteti sfatui cum sa scapam de acesti chiriasi care ne fac viata grea de anul trecut din octombrie pâna în ziua de azi eu v-as ramâne recunoscator toata viata !! Va multumesc frumos !!
Buna seara. As dori sa va întreb ce pot face cu chiriasii galagiosi care stau lânga mine, ma deranjeaza ziua si mai ales noaptea !! Au si un copil mic de doi ani! Am facut plângeri la politie dar chiriasii nu se potolesc !! Ce altceva pot face pentru a fi dati afara din locuinta , si pentru a nu mai sta cu groaza ca iarasi au venit acasa si începe galagia , tipetele , trântituri , tropaituri !!