Intregul drept de proprietate, in conditiile in care va plati o parte din reparatia acoperisului intregului bloc. Practic, ceilalti locatari ar plati mai putin pt.aceasta reparatie. Multumesc!
Buna ziua! 2/3 din locatarii unui bloc sunt de acord cu cedarea uscatorului cu drept de folosinta exclusiva altui locatar al blocului. Se poate stipula in actul notarial semnat de majoritatea locatarilor actuali ca orice viitoare tranzactie imobiliara din respectivul bloc nu va aduce atingere acestei folosiri exclusive? Multumesc!
Buna ziua! Scuze daca nu am stiut ce forum sa aleg( am mai ales cafeneaua economistilor si nu am primit nici un raspuns pe tema expertului fiscal), dar imi poate cineva spune cu cat timp inainte se publica de catre cei de la CCF data examenului pt consultant fiscal? Anul acesta se preconizeaza 1 sau 2 sesiuni de examen? Multumesc!
Buna seara! In urma unui curs de expert fiscal, acreditat ANC, se elibereaza un certificat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii, care este valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.
Intrebarea mea este urmatoare-expertul fiscal are aceleasi competente ca si consultantul fiscal, singura deosebire constand in forma cadrului legal in care poate profesa, respectiv doar in baza unui contract de munca?
Multumesc!