In urma unui accident cu victima(nu grav)permisul retinut de mcirca un an .Pentru ca s-a dat spaga la procuror , dosarul sta pe loc si sunt cerute fel de fel de expertize si reconstituiri desi ele nu vor putea modifica , clar,declaratiile si procesul verbal....cum poate fi recuperat permisul , caci nu poate fi retinut 20 de ani daca procesul tine atat din rea vointa....banuesc...
Buna ziua . Cum si unde pot solicita restituirea taxei auto platita in Mai 2014 .
Mentionez ca am platit-o la Suceava , iar acum am domiciliul in Timisoara.Sunt in incurcatura : am angajat un Avocat din Baroul Suceava cu Contract de Asistenta Juridica , platit ok , in august 2016! Acesta nu mi-a mai raspuns la telefon si a depus cererea tarziu in ianuarie 2017 , avand termen abia in 14.02.2017! Av. nu si-a facut treaba si astfel a fost anulata cererea formulata cu adresa procesuala a d.lui av.!Nu am primit nici un act ,comunicare ,tirziu am aflat de pe net tot ce am scris.Nu as vrea sa ii fac rau d.lui av.,dar...daca nu am incotro....va rog sa ma ajutati
sunt incadrata in gradul III handicap cu certificat permanent ! Am fost la casa de pensii si mi s-a spus ca nu pot beneficia de pensie de invaliditate!Cod boala D58 , cod handicap 2 ,deficienta functionala medie !puteti sa ma lamuriti va rog , ca sunt lucruri contrare (cele ce m-i se spun la ghiseu ) cu cele pe care le-am citit pe forum ?Am sau nu dreptul legal la pensie, in ce conditii si ce pasi sa urmez?Multumesc.
Buna ziua ! In ultimii 3 ani am facut 3 hernii de disc la acelasi angajator ! cum exista obligatia cu doctorul de medicina muncii , angajatorul nu vrea sa mai colaboram pentru ca sunt riscuri medicale pe viitor iar eu , evident , nu as mai avea acelasi randament si imi incheie contractul(am facut in 3 ani 3 hernii de disc , unul in fiecare an de activitate) .Pensie de boala pot obtine in conditiile de azi.? Daca il dau in judecata , pot obtine din punct de vedere legal , o renta viagera lunara?