avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa auto

Buna ziua . Cum si unde pot solicita restituirea taxei auto platita in Mai 2014 .
Mentionez ca am platit-o la Suceava , iar acum am domiciliul in Timisoara.Sunt in incurcatura : am angajat un Avocat din Baroul Suceava cu Contract de Asistenta Juridica , platit ok , in august 2016! Acesta nu mi-a mai raspuns la telefon si a depus cererea tarziu in ianuarie 2017 , avand termen abia in 14.02.2017! Av. nu si-a facut treaba si astfel a fost anulata cererea formulata cu adresa procesuala a d.lui av.!Nu am primit nici un act ,comunicare ,tirziu am aflat de pe net tot ce am scris.Nu as vrea sa ii fac rau d.lui av.,dar...daca nu am incotro....va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Edward199 , utilizator 18:18, 20 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Primesc confirmarea de primire a mesajelor pe care i le las dar nu vrea efectiv , iar cand sun ,dupa 3-4 bip-uri imi da ocupat(imi respinge)
Daca am schimbat judetul de domiciliu,unde depun o eventuala noua cerere?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua..mi sa pus la dispozitie ca reclamat..sa platesc un ... Peagu Peagu Buna ziua..Mi sa pus la dispozitie ca reclamat..sa platesc un avocat curator pt parat...Nu mi sa dar decat inf..Sa il platesc in Barou suceava si numele ... (vezi toată discuția)
Adresarea unei cereri de chemare in judecata a primariei - este corecta? (ca mod de adresare) zamfir.nic zamfir.nic Am chemat in judecata Primaria Municipiului pentru plata unor despagubiri. In INTAMPINARE aceasta a ridicat: \"Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto monicalina monicalina Ce demersuri trebuie sa fac ca sa pot recupera taxa auto?Mentionez faptul ca nu imi pot permite un avocat si as vrea sa stiu daca pot face ceva singur? (vezi toată discuția)