avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriellaioana

Activitate Gabriellaioana

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca e adevarat ca:Daca beneficiez de stimulentul de insertie datorita intoarcerii mele la serviciu cu 60 zile mai repede si imi iau concediu medical pt ingrijirea copilului bolnav(raceala) se suspenda plata stimulentului?
Buna ziua
Mi-ati putea spune cand trebuie sa bag dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului, daca am nascut in data de 23.06.2017 si mai am 59 de zile de concediu ramase? si daca se poate face dosarul inainte deoarece sotul meu pleaca din tara si se va intoarce abia peste 2 luni(nu va fi sa scoata actele de la firma lui).Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția concediu de risc maternal
Va mulțumesc pentru răspuns!
Bună ziua,
Îmi poate refuza angajatorul concediul de risc maternal în condițiile în care am probleme cu sarcina? Sunt insarcinata în 15 săptămâni, am anuntat angajatorul când eram i săptămâna 10, mi s-a schimbat provizoriu locul de munca dar am probleme cu sarcina.Sunt în medicale de 2 saptamani și vreau sa-mi fac dosarul pentru risc maternal dar mi s-a dat de înțeles ca angajatorul nu o sa mi-l semneze.Se poate acest lucru în condițiile în care medicii îmi recomanda repaus total?