avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca e adevarat ca:Daca beneficiez de stimulentul de insertie datorita intoarcerii mele la serviciu cu 60 zile mai repede si imi iau concediu medical pt ingrijirea copilului bolnav(raceala) se suspenda plata stimulentului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:10, 6 Mai 2019
Este adevarat, avand in vedere practica AJPIS-urilor in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție Sanda Ciungu Sanda Ciungu Dacă iau stimulent de inserție și am fost în concediu medical pt copil, mi se oprește stimulentul de inserție? (vezi toată discuția)
Pierd stimulentul de inserție dacă îmi iau concediu medical pentru îngrijirea copilului? wanna81 wanna81 Bună ziua! În urmă cu două luni mi-am reluat activitatea și a început și fetița (1 an și 11 luni) grădinița. Tot atunci au început și problemele ... (vezi toată discuția)
Concediu medical și stimulentul de insertie DraguM DraguM Buna ziua, ma puteți lămuri si pe mine, va rog, sunt in următoarea situație: Sunt in ccc și din nou însărcinată. As dori sa știu dacă mi se acorda ... (vezi toată discuția)