avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua
Mi-ati putea spune cand trebuie sa bag dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului, daca am nascut in data de 23.06.2017 si mai am 59 de zile de concediu ramase? si daca se poate face dosarul inainte deoarece sotul meu pleaca din tara si se va intoarce abia peste 2 luni(nu va fi sa scoata actele de la firma lui).Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:16, 2 Iulie 2017
Cel mai devreme la 42 zile de la nastere. Daca vreti asta, vorbiti cu medicul de familie sa va dea concediu medical pana atunci si depuneti cererea la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul minim lauzie simona_83 simona_83 Am beneficiat de concediul legal de sarcina si lauzie cf legii 158/2005 cu 84 de zile inainte de data probabila a nasterii. Copilul meu s-a nascut cu o ... (vezi toată discuția)
Angajata pe perioada determinata. primesc indemnizatie? ana-maria_sandu ana-maria_sandu sunt angajata in invatamant pe perioada determinata. am nascut pe 25 iulie si am lucrat in invatamant 21 luni inainte de nastere la scoli diferite: anul trecut ... (vezi toată discuția)
Pot sa intru in concediu crestere copil, eu tatal ? leoo leoo Buna ziua! Sunt angajat la o Asociatie de 3 ani si as vrea sa intru in Concediu crestere copil de 1 an cu 85% din salariu. Mi s-a nascut copilul pe data de ... (vezi toată discuția)