avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Activitate danzz

Activitate danzz

Buna ziua.
Imi puteti spune va rog in cazul in care sotia beneficiaza de 1200 lei indemnizatia + 200 alocatia, poate sa beneficieze de banii care se acorda in cazul in care se suprapun perioadele CCC1 - CCC2, si ce suma? (ccc1 se termina in aprilie 2018). multumesc
Răspuns la discuția Indemnizatia la 1 februarie 2017
pfff, va multumesc frumos :)
Buna ziua. Uitati e 17 februarie si am primit 1263lei doar in loc de 14 mil si ceva. Care e treaba cu calculele astora, ca nu mai inteleg; au abrogat legea sau au gresit anul? :)
Buna seara. Chiar si daca sotia e deja in ccc? Mai are concediu pana in anul 2018; ea primea 1023+200 alocatia.. sa inteleg ca acum va primi 1233+200? va multumesc frumos!
am inteles, dar poate sa se "impuna" in sensul ca sotia vrea sa stea acasa inca 2 ani iar angajatorul ii acorda doar un an in cerere? si se poate face ceva in cazul asta?
multumesc frumos pt raspuns. ce inseamna in "termenii nostrii romanesti" la comun de acord? intreb asta pt ca au existat anumite tensiuni si cand a trebuit sa dea banii pt concediu maternal si le-am facut sesizare la itm. Acum mi-e sa nu se incapataneze si sa ne dea cererea cu suspendarea doar pt un an si nu 2 cum am dorii noi.
Buna ziua. Poate angajatorul sa refuze acordarea suspendarii cim pt al doilea copil?