Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare.Sunt in concediu de maternitate si in luna septembrie am primit in contul personal 10.000 lei de la sotul plecat in strainatate.Este posibil sa pierd indemnizatia daca am acesti bani in cont?
Va rog mult sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme.Am incetat contractul de munca in data de 19.02.2017 si lucrez la aceasta sc din august 2016.angajatorul nu vrea sa.mi dea banii de co pe motiv ca in perioada 01.01.2017-10.01.2017 cat a durat renovarea sediului am fost trecuta in co...mentionez faptul ca nu am semnat nici o cerere in acest sens si nici nu mi s.a adus la cunostinta asta.ce pot face pentru a.mi primi drepturile si cate zile de co ar trebui sa.mi fie platite...va multumesc!
Cand m-am referit la fumat in timpul serviciului nu m-am refert ca fumam in spatiu inchis...nu vrea sa mai fumam afara in timpul programului.poate sa ne interzica asta?
Angajatorul a interzis sa mai fumam in timpul programului...dupa 6 luni de munca...pe motiv ca nu este frumos si elegant.Nu avem loc de fumat si majoritatea suntem fumatori.A mai spus ca nu este obligat sa ne intretina viciul.Am inteles ca doreste sa schimbe personalul...Este legal ceva din toate astea?