avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incalzire prin coloane
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incalzire prin coloane

Pe nota de consum ista am trecute ca si corpuri de incalzire: 1 sufragerie,2 bucatarie,3 dormitor si 4 baie.Ce inseamna acestea?
Cel mai recent răspuns: Irinamihai , utilizator 16:47, 12 Ianuarie 2017
Mai simplu nu se poate. Mergeti la asociatie, macar administratorul trebuie sa cunoasca aceste notatii. Eu as incerca sa dau un raspuns, dar nu am informatii complete cu privire la modul de incalzire al locuintei, aveti/nu aveti repartitoare, avet centrala proprie?
Avem repartitoare.
Doamne fereste!
Mergeti doamna la sediul asociatiei si intrebati. Din cate inteleg eu, sunt niste pozitii ale unor ranuri sau coloane. Vedeti si dvs. ca la pozitia 1 figureaza de exemplu 5 unitati, la pozitia 2, alte unitati si asa mai departe...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura la caldura pe luna decembrie - bucuresti ContSters94817 ContSters94817 Unde sa ma adresez pt a verifica daca factura de caldura este corecta si sa-mi explice exact ce reprezinta acele calcule, pe intelesul unui om de ... (vezi toată discuția)
Caldura platita pentru tevile care trec printr-un apartament debransat maxim constantin maxim constantin Va rog sa ma ajutati cu o problema.Luna aceasta la asociatie pe langa cele obisnuite am de platit si caldura,pentru tevile care trec prin apartament[explicatia ... (vezi toată discuția)
Daca am dreptate eu, unde pot sa ma adresez? Gyna Gyna Buna seara ! De cativa ani sunt posesoare de repartitoare pe calorifere (cea mai mare pacaleala si teapa cu aceste repartitoare ).Am doua nelamuriri ,poate ma ... (vezi toată discuția)