avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare.Sunt in concediu de maternitate si in luna septembrie am primit in contul personal 10.000 lei de la sotul plecat in strainatate.Este posibil sa pierd indemnizatia daca am acesti bani in cont?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:38, 10 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca este posibil sa pierdeti indemnizatia daca ati primit acei bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat!!! se pot face popriri pe indemnizatia de crestere a copilului? CRM25 CRM25 buna ziua am si eu nevoie de un sfat in 2010 am luat un credit de nevoi personale de la garanti credite de consum fara nici o garantie doar cu buletinul!!! am ... (vezi toată discuția)
Se pierde sau nu indemnizatia pentru cresterea copilului? ciobanucristina ciobanucristina Buna ziua, Ma numesc Cristina Ciobanu si va rog si eu sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt in concediu de maternitate si vreau sa fac doctoratul. O sa am ... (vezi toată discuția)