avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate katy.pistol

Activitate katy.pistol

Am plătit datoriile la zero la administrator. Mia zis în fata nu mai ai datorii.. Apoi2luni nu mia primit bani la întreținere zicând mi ca am plătit în plus dovada șanț chitanțele.... Când am vrut sa ma debransez după ce ma plimbat o saptamina cu cererea la calirgal la apa canal și înapoi la administrație mia zis în fata. Președintelui ca am datorii si60 milioane vechi.. De atunci tot plătesc dar nu-mi scade datoria îmi zice caș penalizări și penalizările fac alte penalizări... Atesc întreținere la preț de iarna în mijlocul verii ptru ca am îndrăznit sai rs administratoare.. Ptru ca mam pus cu ea ptru asta plătesc asa mia zis dar când șanț singura când șanț vecini în birou îmi vb fte frumos totul e răzbunare.. Și nimeni nu ma ajuta.. Nici politia economica și Dl primar mia rs ca nu ma poate ajuta.. Santem la mila administratorilor e fte ușor sa fii datornic azi. Nimeni nu verifica administratorii. Asa mia rs și mie administratoarea... Poți sa te duci și la mama politiei economice nimeni nu ma verifica pe mine eu am relatii mai fato!!
Și dacă administratorul are relatii la primărie și la politia economica unde și cui ne adresam?.. Și eu am o prb vreau să-mi fie verificate chitanțele cu toate sumele plătite lunar pina în prezent.
Răspuns la discuția unde reclam administratorul?
Și la asociatia810 e la fel.. Cine controlează administratorii?.. Politia economica nu rs când reclama doar o singura persoana..

scoobydoo a scris:

pai l-am intrebat si pe presedintele asociatiei si a zis ca va vorbi cu administratorul si degeaba.

Și la asociatia810 e la fel.. Cine controlează administratorii?.. Politia economica nu rs când reclama doar o singura persoana..

scoobydoo a scris:

pai l-am intrebat si pe presedintele asociatiei si a zis ca va vorbi cu administratorul si degeaba.

scoobydoo a scris:

scoobydoo a scris:

scoobydoo a scris:

Bună ziua am avut datorii la întreținere am făcut împrumut la banca am achitat mia zis administratoarea ca nu mai ai datorii la administrație.. Eu șanț o persoana fără auz mi lam pierdut în urma unui accident.. În ultimul timp observ multe nereguli și zis Dne Administratoare.. Sa supărat fte rău mia rs te pui cu mine eu am relatii poți sa mergi și la mama politiei economice nu se atinge nimeni de mine!... Apoi luni nu ma lăsat sa achit întreținerea.. Ai plătit în plus de asta asa mia rs... Apoi am vrut sa ma debransez atunci mam trezit cu o datorie de 60milioane vechi deși de fata cu toată lumea mia zis ca nu mai am datorii.. Am scris la politia economica imediat nici astăzi e aproape un an nu am primit nici un rs.. Eu tot continui sa plătesc în plus decât factura sa scap de datorie.. Administratoarea îmi rs ca nu voi scăpa finca îs penalizări și penalizările fac alte penalizări.. Nu mai am cui sai spun.. Va scriu și Dv cine controlează administratorii card se răzbuna finca ii faci atenți de neregulile din bloc??.. O zi buna cu tot respectul..
Nustiu cui sa ma adresez cu intrebarea...desi am zero la intretinere doar penalizari care tot cresc ..e corect sa penalizeze si penalizarile?????
Am fost in situatia Dv de la 20milioane vechi m am trezit cu o datorie de 70si ceva milioane vechi.desi plateam lunar administratoarea mii adauga la penalizari si so in loc sa Scada factura tot crestea...am facut credit am achitat la zero Dar miau ramas 500ron penalizari..acum am700ron desi intretinerea e zero cresc penalizarile cineva are interesul ca datornicii sa nusi poata achita datoriile niciodata...aveti grija nu santeti singuri!! !