avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Activitate 0722310388

Activitate 0722310388

Bună ziua! Sunt pensionara anticipat ,parțial din anul 2020,mai am 11 luni de penalizare! Am avut stagiul complet de cotizare,plus încă 1 peste stadiul de cotizare! Întrebarea este: dacă mai am 11 luni de pensie anticipata cu penalizare,nu ar trebui sa îmi scadă și procentul de penalizare,având în vedere ca mai am 11 luni! Aștept un răspuns! Mulțumesc anticipat!
Bună seara! Sunt pensionara anticipat parțial! Mai am exact 1 an și se termina!
Am primit noua decizie de recalculare,conform anexei 5 din lege,procentul de penalizare scade,dacă ai vechime mai mare de 25 de ani munciți! Eu am 33,7 luni ani de munca! Și în decizia primita astăzi,penalizarea este la pensia după noua decizie ,suma este de 915 ,roni! În situație în care eu sunt în ultimul an de penalizare! Penalizare ,care se diminuează,în fiecare an! Va rog lamuriti-ma unde sa ma adresez,pt ca eu sunt penalizata ca la început! Cu respect Aștept, variante pe care le pot folosii,pt a fii respectata legea!
Am un imprumut la creditfix ifn!Suma 1400
Am avut amânare,9 luni! Am rămas fără serviciu! M-am pensionat anticipat!
Si acum am de plata sumă de 12850
Am propus să plătea eșalonat 200 pe lună și nu vor! Ma amenința că vin să imi ia lucruri din casa! Cum procedez! Mentionez ca sunt divorțata! Deci la o pensie de 1200 ,cum sa procedez?
Se poate anula un act de vanzare facut pe numele fiului ?