avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am un împrumut la car Moldova,Ifn! Având ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am un împrumut la car Moldova,Ifn! Având în vedere ...

Bună ziua! Am un împrumut la car Moldova,Ifn! Având în vedere ca a întrat legea cu stoparea dobânzilor,din 12 noiembrie,am luat un împrumut de 6000 roni,iar acum ,pt ca să făcut executare în 2021,suma pe care o am acum este de 12261! Și se mai poate adăuga dobânda în continuare? Sunt 2 popriri la mine și la girant! Suma împreună de la mine și de la girant este de 170 roni lunar! Va mulțumesc și aștept un răspuns,conform legii în vigoare!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 14:29, 14 Noiembrie 2024
Buna ziua

Probabil ca va referiti la legea 243/2024.

Aceasta lege spune (la art. 10) ca prevederile ei se aplica numai contractelor de imprumut existente numai daca nu exista intarzieri la plata mai mari de 60 de zile

Cum situatia dvs dateaza din 2021, din pacate prevederile legii aceastea nu vi se aplica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ifn ARadu1991 ARadu1991 In 2021 am luat un credit de 4000 lei de la Viaconto.Am avut ceva probleme financiare si nu am mai putut sa platesc datoria.In 2022 am fost executat silit cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! legea plafonarii dobânzilor la creditele acordate ... ivanovandrei ivanovandrei Buna ziua! Legea plafonarii dobânzilor la creditele acordate de IFN nr. 243/2024 are in vedere oare si creditele care au ajuns la executorul judecatoresc? ... (vezi toată discuția)
Buna seara! tatăl meu o avut un credit de 5000 ron la un ifn ... Rogo79 Rogo79 Buna seara! Tatăl meu o avut un credit de 5000 Ron la un IFN deoarece o avut probleme de sănătate nu o mai putut plăti ratele,facanduise oprire ptr suma ... (vezi toată discuția)