Buna ziua!
In primul rand as dori sa imi cer scuze daca intrebarea nu se incadreaz in forumul corect. Imi doresc sa creez o linie vestimentara care sa functioneze printr-un magazin online propriu, bazat pe un site si pe vanzare prin Instagram/Facebook. Stie cineva care sunt pasii completi pe care trebuie sa ii efectuez pt a pune aceasta idee la punct? Trecand peste faptul ca am invedere infiintarea unui srl, formarea unui capital initial de investitie, stie cineva unde si cum se pot confectiona articole textile? Ce firma ar fi de acord sa produca si pentru un noname ca mine cateva zeci de bucati pe luna? Va multumesc anticipat
Buna ziua, as dori sa aflu care sunt strategiile de speculatie care va aduc cel mai mare profit si daca este unul stabil. Am un an de tranzactionare pe demo si as dori sa trec pe real, insa am anumite temeri. Multumesc anticipat.
Buna ziua! In primul rând, aș dori să imi cer scuze daca intrebarea mea nu se incadreaza in categoria selectata. Ok, trecand la problema in sine. Daca eu am inchiriat pe termen lung (12 luni) o locuinta, fie casa sau apartament, este posibil sa o inchiriez apoi mai departe, in regim hotelier? Daca da, care sunt demersurile ce trebuie facute iar daca nu, de ce? Multumesc anticipat, sper sa imi puteti raspunde la intrebare.