avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Productie linie vestimentara - pasi completi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Productie linie vestimentara - pasi completi

Buna ziua!
In primul rand as dori sa imi cer scuze daca intrebarea nu se incadreaz in forumul corect. Imi doresc sa creez o linie vestimentara care sa functioneze printr-un magazin online propriu, bazat pe un site si pe vanzare prin Instagram/Facebook. Stie cineva care sunt pasii completi pe care trebuie sa ii efectuez pt a pune aceasta idee la punct? Trecand peste faptul ca am invedere infiintarea unui srl, formarea unui capital initial de investitie, stie cineva unde si cum se pot confectiona articole textile? Ce firma ar fi de acord sa produca si pentru un noname ca mine cateva zeci de bucati pe luna? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Andrei Tapu , utilizator 23:09, 25 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modele/desene industriale folosite fãrã acordul proprietarului de drept nadox nadox Acum 7 ani, in 2005 am inregistrat la Osim mai multe modele/desene industriale pentru citeva produse pe care incepeam sa le import si comercializez. Dupa ... (vezi toată discuția)
Activitate economica fara autorizatie automtics_rules automtics_rules Buna ziua, am avut ceva venituri din publicitate pe internet pe care le-am declarat la anaf ca si persoana fizica(neautorizata). Mai nou am auzit de la un ... (vezi toată discuția)
Vreau să fac o comandă online, dar magazinul îmi impune o comandă de minim 50 de lei deși plătesc transportul. au voie să facă asta? Mo Mi Mo Mi Buna ziua! Vreau sa fac o comanda online si magazinul online respectiv imi impune sa fac o comanda de minim 50 de lei. Are voie un magazin online sa-mi impuna ... (vezi toată discuția)