Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu acordarea stimulentului de insertie in cazul meu. Sunt in perioada de creste a primului copil urmand sa mi reiau activitatea incepand cu 20.06 ( cu 60z mai devreme) pentru a beneficia de stimulentul de insertie. Sunt si insarcinata cu cel de al doilea copil urmand sa intru in prenatal la inceputul lunii noiembrie. Ce nelamurire am: daca acest stimulent se intrerupe in momentul intrarii in concediu prenatal / concediu medical, sau se acorda pana implineste primul copil 3a? Multumesc!
Buna ziua! Sunt casatorita cu un cetatean strain si tocmai ce i-am facut fetitei in varsta de 5 luni pasaport. Vreau sa ma ajutati sa mi spuneti daca tatal poate parasii tara cu aceasta fara acordul meu si in ce conditii. Va multumesc
Sunt căsătorită cu un cetățean turc iar acest act a fost încheiat pe teritoriul româniei. Sunt însărcinată în 2 luni iar relația noastră merge din ce în ce mai prost. Cum as putea proceda ca el sa nu îmi poate lua copilul? Mulțumesc