avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In ce conditii poate parasii tara un copil minor?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In ce conditii poate parasii tara un copil minor?

Buna ziua! Sunt casatorita cu un cetatean strain si tocmai ce i-am facut fetitei in varsta de 5 luni pasaport. Vreau sa ma ajutati sa mi spuneti daca tatal poate parasii tara cu aceasta fara acordul meu si in ce conditii. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:59, 10 Februarie 2018
Nu poate fără acordul dvs prin procură notarială.
Trebuie să-i dați acord scris și autentificat la Notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor denisa27 denisa27 Buna ziua, Sotul meu este plecat in Italia si ar trebuii sa-mi trimita o procura pentru a-i face pasaport fetitei minora si pentru a parasii tara impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Procura-necesara sau nu pentru a pleca in strainatate cu fiica  NUFAR NUFAR Am o fiica de 7 ani rezultata in afara casatoriei. Relatia a fost pasagera.Tatal biologic a fost obligat de instanta la plata unei pensii alimentare, iar ... (vezi toată discuția)