avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu acordarea stimulentului de insertie in cazul meu. Sunt in perioada de creste a primului copil urmand sa mi reiau activitatea incepand cu 20.06 ( cu 60z mai devreme) pentru a beneficia de stimulentul de insertie. Sunt si insarcinata cu cel de al doilea copil urmand sa intru in prenatal la inceputul lunii noiembrie. Ce nelamurire am: daca acest stimulent se intrerupe in momentul intrarii in concediu prenatal / concediu medical, sau se acorda pana implineste primul copil 3a? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 6 Iunie 2019
Stimulentul nu se acorda pe durata concediului de maternitate / concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere si reluare concediu prenatal? Maria54321 Maria54321 Daca ma puteti lamuri cu cateva informatii/repere legislative, v-as fi recunoscatoare. Lucrez in invatamant si urmeaza sa intru in prenatal cel mai probabil ... (vezi toată discuția)
Prenatal alina102 alina102 buna ziua ,am si eu o intrebare la dvs sunt insarcinata in 5 luni jumate si sunt angajata incepand cu data de 09 septembrie 2013 iar data aproximativa cand voi ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie - se poate acorda in concediu prenatal? geaninaa114 geaninaa114 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca pot primi stimulent de insertie in perioada cat sunt in concediu prenatal. Daca da, pana cand? Pana la nastere ... (vezi toată discuția)