Sunt căsătorită cu un cetățean turc iar acest act a fost încheiat pe teritoriul româniei. Sunt însărcinată în 2 luni iar relația noastră merge din ce în ce mai prost. Cum as putea proceda ca el sa nu îmi poate lua copilul? Mulțumesc
Doamna, deocamdata sunteti insarcinata in doua luni, mai e pana nasteti, ce sens are sa va puneti probleme de acum ? Nu va ia nimeni copilul.
Daca relatia merge prost, divortati.
Aceleași ca și dvs. Ambii veți exercita autoritatea parinteasca, copilul va locui cu dvs, tatal va plăti pensie și va avea un program de relații cu minorul dacă nu va înțelegeți asupra felului în care va interacționa cu copilul.
Dacă divorțați acum ar putea sa fie mai bine decât sa divorțați ulterior nașterii copilului.
Acum se va judeca doar divorțul.
Ulterior va trebui sa se judece dacă vrea sa obțină program de vizita.
Dacă copilul se va atașa de el va fi mult mai complicat procesul.
Trebuie însă să știți exact ce vreți și mai ales dacă vreți sa divorțați sau nu.
Custodie totala
MamElena
Buna ziua,
Ce sanse am sa castig intr-o instanta custodia totala a copilului in situatia de fata .copilul a fost conceput in afara unei casatorii cu un barbat ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna
dulcedor
buna ziua
as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii...in urma divortului am obtinut incredintarea minorului meu,printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)