U
Sobolan de tomberoane a scris:
Doamna si eu am un copil dintr-o casatorie cu un barbat, in afara de iesire din tara nu-mi trebuie nici o procura nici pentru scoala nici pentru spital pentru nimic desi avem autoritate parinteasca comuna.
Intrebarea mea este daca copilul era la tata si dvs aveati program de relatii personale si dvs in Romania si el in Grecia si vroia sa plece in PAnama de exemplu va convenea?
Stiu o sa spuneti ca plecati pentru copil, este partial adevarat si pentru copil dar in special pentru dvs, dar intodeuna puneti-va si in locul lui, daca vrea sa-si vada copilul e obligat sa vina poate 1000-2000 km , dvs daca erati in locul lui va convenea?
Sau o sa-i puneti copilul pe avion pachet in vacanta si o sa-i platiti dvs avionul tur-retur?nici asta nu cred.
Inteleg ca vreti binele dvs si al copilului, dar dvs nu stiati ca e casatorit? daca tot ati trait cu un barbat casatorit ati stabilit inainte de a ramane insarcinata ca vreti copilul si dvs si el? Nu cumva stiati ca e casatorit si ca deobicei cu un copil ati incercat sa puneti piciorul in prag sa divorteze si sa se casatoreasca cu dvs? Caci cam asta e placa unora care se conbina cu barbati insurati!!
Presimt ca,copilul ati decis numai dvs sa-l pastrati, el nu a avut nici un cuvant, probabil sarcina ati anuntat-o pe la 4-6 luni cand nu se mai putea face avort, si acum vreti sa puneti si muzica si el sa mai si danseze dupa ea?!Nu va fac morala, dar un copil se concepe de ambii parinti,copiii in afara casatorei nu e normal sa apara, relatiile extraconjugale nu sunt normale.
Va intreb, ce ati spune daca sotul dvs ar face un copil cu o femeie sau daca ar avea o relatie cu o alta femeie cum a avut acest barbat cu dvs cat timp era casatorit.
Ce nu va place dvs nu faceti alteia.
Asa ca , muzica nu puteti dvs sa o puneti acum. i-ati impus probabil copilul asta. Acum mai depindeti de el .
Daca sotul meu facea asa ceva divortam,da a stiut de sarcina din prima clipa ,nu am vrut sa divorteze fapt pt care cu ani in urma am mai facut un avort ca nu doream.nici unu ...locuiam.impreuna ..si am tinut sarcuna asta mai in nestire de cauza pt ca aveam mari pr de sanatate si nu are rost sa vamai explic ca vad ce mentalitare aveti si nu m-ati crede :-) .
Va multumesc oricum.pentru timpul acordat !.