avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie totala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie totala

Buna ziua,
Ce sanse am sa castig intr-o instanta custodia totala a copilului in situatia de fata .copilul a fost conceput in afara unei casatorii cu un barbat insurat care timp de 9 luni cat a durat sarcina nu l-a dorit ,ulterior la cateva luni a cerut un test adn si dorinta sa il recunoasca ..aceste lucruri s-au intamplat insa incepe sa devina autoritar cu mama care acum depinde de deciziile lui si de aprobarile lui.

Mama nu vrea sa il priveze de dreptul la vizita insa isi doreste sa aibe custodia totala pt lejeritatea unei calatorii sau a intocmirii unor acte fara prezenta tatalui ..exista sanse ca mama sa primeasca custodia totala ?
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
MamElena, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:06, 4 Ianuarie 2018
Pentru a putea obține custodie exclusivă trebuie să dovediți că va încurcă în diverse moduri si este afectat minorul.
Trebuie foarte bine gândită cererea de chemare în judecată în funcție de mai multe aspecte concrete.
Ar putea să va fie de mare ajutor ca redactarea cererii de chemare în judecată sa fie facuta de avocat deoarece trebuie gândite anumite direcții care sa va ajute in concret si mai e vorba si de probe.
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pentru a putea obține custodie exclusivă trebuie să dovediți că va încurcă în diverse moduri si este afectat minorul.
Trebuie foarte bine gândită cererea de chemare în judecată în funcție de mai multe aspecte concrete.
Ar putea să va fie de mare ajutor ca redactarea cererii de chemare în judecată sa fie facuta de avocat deoarece trebuie gândite anumite direcții care sa va ajute in concret si mai e vorba si de probe.

Va multumesc domnule avocat il mai las o perioada sa vadpoate realizeaza ca un confluct intre noi ppate face rau copilului si e necesara o relatie bazata pe respect ptbinele psihic al celui mic .
Si eu am gresit ca am fost cu un barbat insurat dar nu trebuie sa fiu acuzata ca nu am facut avort .

Multumesc
Daca nu vrea sa se implice aveti sanse la custodie exclusiva dar trebuie sa dovediti in instanta.
Daca pe el nu il intereseaza nu exista alta varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine decide dacã face avort ? m1ha1g m1ha1g Mama vrea să păstreze copilul, tatăl însă nu vrea. Sau invers. Cine e cel care decide ? Ce se întâmplă mai târziu ? Se plătește pensie ... (vezi toată discuția)
Suplinire acord mama FLORINTACHE FLORINTACHE Bună ziua. În urma unei relații a rezultat un băiat de 6 ani care se afla în grija mea, fara ca mama sa se implice în creșterea lui, aceasta fiind ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna flori21 flori21 As vrea sa stiu si eu cum pot face sa castig doar eu custodia copilului.Am fost casatorita am un baietel de 7 ani.Acum s-a incheiat procesul si am primit ... (vezi toată discuția)