avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate Nico 13

Activitate Nico 13

Răspuns la discuția Termen de depunere dosar CCC
Eu nu voi putea beneficia de concediu pre si post natal pentru atunci caci c.i.m se desface cu acordul meu. Deci ramane doar dupa nasterea copilului sa solicit indemnizatie crestere copil pe o perioada de 2 ani. Aici exista un termen maxim de depunere al dosarului? Multumesc
Răspuns la discuția Termen de depunere dosar CCC
CIM se incheie cu data de 23.03.2017 iar nasterea va fi in 29.05.2017, deci doar dupa nastere pot depune dosarul de indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani, asa este?
Răspuns la discuția Termen de depunere dosar CCC
Multumesc frumos pt raspuns!!!
Răspuns la discuția Termen de depunere dosar CCC
Eu voi fi angajata pana in data de 23.03.2017, data de la care cu acordul partilor voi inceta contractul de munca. Dupa care nu voi intra in concediu pre si post natal dar voi fi coasigurat la sotul meu. Voi naste la sf lunii mai dupa care doresc sa intru imediat in concediu crestere copil. In aceste conditii pot intra imediat in ccc, nu? Va multumesc!!!
Buna ziua,
Daca nu beneficiez de concediu pre si post natal, care este termenul legal de depunere dosar concediu crestere copil? Va multumesc
Buna ziua,
Daca contractul de munca inceteaza cu acordul partilor, se poate intra ulterior in concediu pre si post natal? Daca da, care este coantumul si unde se depun actele? Va multumesc!
Va multumesc, o seara buna!
Va multumesc pentru raspuns!!! O alta intrebare ar fi daca exista o problema in desfacerea contractului de munca cu acordul partilor in perioada de sarcina si incasarea indemnizatiei de crestere copil? Cu acordul partilor nu poti intra in somaj dar in ccc se poate?
Buna ziua,
In luna martie urmeaza sa inchei contractul de munca cu acordul partilor, si sa incasez compensatorile dupa 10 ani de munca la acelasi angajator. Voi sta acasa coasigurata la sot 2 luni iar in iunie voi naste. Intrebarea mea este daca compensatorile din luna martie se iau in calcul la indemnizatia pt crestere copil? Va multumesc!
Se poate intra in concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani daca angajatul a incasat compensatoriile si a acceptat desfacerea contractului de munca cu acordul partilor?