avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Activitate ancadantes

Activitate ancadantes

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cancerul si tratamentul pt cancer nu sunt contagioase si nici nu pun in pericol sanatatea publica.. Concedierea unei persoane bolnave de cancer inseamna DISCRIMINARE si respectiva doamna poate da in judecata angajatorul si in mod cert castiga. In prezent nu te poti pensiona pe caz de boala daca ai cancer.
Răspuns la discuția Reziliere contract de comodat
Eu am folosit contract de comodat facut fara a merge la notar, folosind un model de pe internet si am inregistrat 2 firme in acest mod, in 2 judete diferite, si totul a fost OK
Multumesc mult.
Buna ziua. Locuiesc in Bucuresti si sunt asigurata ca si salariat la CASMB, dintotdeauna, lucru ce se poate dovedi prin declaratiile depuse de angajator si prin adeverinta eliberata de angajator. Am constatat acum , cu ocazia primirii unei trimiteri la medicul de specialitate, eliberata de medicul de familie ce are si el contract cu CASMB, ca pe trimitere apar numele,CNP si adresa mea corecta, dar in loc de asigurat CASMB apare tiparit ca sunt asigurata CJAS Alba(casa judeteana de asigurari de sanatate Alba). Aceasta informatie este generata automat de catre sistem, in momentul folosirii cardului meu de sanatate, cand medicul de familie tipareste pentru mine trimiteri sau retete. Intrebarea mea si rugamintea in acelasi timp , este sa ma sfatuiti unde sa merg si ce sa fac pentru a corecta aceasta greseala? Multumesc.