Autorizația a expirat , dirigintele de șantier a uitat sa ne anunțe că recepția finalizării lucrării se efectuează cu 15 zile inainte de a expira autorizația sau se poate prelungi totodată. În întrebarea este pe ce varianta sa mergem ptr. a obtine o altă autorizație ptr. a se putea efectua recepția de finalizare a lucrărilor plus plata de închidere a lucrărilor la inspectorat( s- a întârziat si acolo cu plata din cauza ca autorizația a expirat). Mulțumesc.
Soțul meu lucreaza in Belgia prin detasare din iunie 2017 , doresc sa aflu daca beneficiaza de alocatie, pentru cei 2 copii si unde ar trebui să depunem actele necesare? Mulțumesc!
Sotul meu a lucrat cu contract in Germania .In iunie 2017 a facut 2 ani de vechime insa firma a intrat in insolventa in luna mai 2017. Mai are dreptul sa solicite alocatia ptr.copil din urma, mentionez ca nu a beneficiat de acest drept pe motiv ca nu are un domiciliu stabil in Germania, el avand proiecte in diferite orase din Germania.Multumesc.
Am fost angajata pe 1 iunie 2016, am nascut pe 26 aprilie 2017 , am platit din mână stagiul de cotizare ptr.Aprilie si Mai 2016 ptr. a completa stagiul de cotizare pe ultimele ,12 luni anterioare nasterii , insa dosarul a fost respins. De ce , imi puteti spune? Se rezolva ceva daca fac contestatie? ,Multumesc!
Sunt angajata din 31 mai 2016 , urmeaza sa nasc in luna mai 2017 la inceputul lunii max data de 10 mai , voi beneficia de indemnizatie avand in vedere acest stagiu de cotizare?.Multumesc.