avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate gyani

Activitate gyani

Autorizația a expirat , dirigintele de șantier a uitat sa ne anunțe că recepția finalizării lucrării se efectuează cu 15 zile inainte de a expira autorizația sau se poate prelungi totodată. În întrebarea este pe ce varianta sa mergem ptr. a obtine o altă autorizație ptr. a se putea efectua recepția de finalizare a lucrărilor plus plata de închidere a lucrărilor la inspectorat( s- a întârziat si acolo cu plata din cauza ca autorizația a expirat). Mulțumesc.
Discuție Alocatie Belgia
Soțul meu lucreaza in Belgia prin detasare din iunie 2017 , doresc sa aflu daca beneficiaza de alocatie, pentru cei 2 copii si unde ar trebui să depunem actele necesare? Mulțumesc!
Sotul meu a lucrat cu contract in Germania .In iunie 2017 a facut 2 ani de vechime insa firma a intrat in insolventa in luna mai 2017. Mai are dreptul sa solicite alocatia ptr.copil din urma, mentionez ca nu a beneficiat de acest drept pe motiv ca nu are un domiciliu stabil in Germania, el avand proiecte in diferite orase din Germania.Multumesc.
Am fost angajata pe 1 iunie 2016, am nascut pe 26 aprilie 2017 , am platit din mână stagiul de cotizare ptr.Aprilie si Mai 2016 ptr. a completa stagiul de cotizare pe ultimele ,12 luni anterioare nasterii , insa dosarul a fost respins. De ce , imi puteti spune? Se rezolva ceva daca fac contestatie? ,Multumesc!
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Multumesc ptr. raspuns insa vechimea mea la acest loc de munca ar fii mai putin de 12 luni cu tot cu cele 63 zile de prenatal.
Sunt angajata din 31 mai 2016 , urmeaza sa nasc in luna mai 2017 la inceputul lunii max data de 10 mai , voi beneficia de indemnizatie avand in vedere acest stagiu de cotizare?.Multumesc.