Buna seara, bunicii mei au avut o casa + teren in alta localitate .iar in timpul vietii lor nu au vandut nimic. Dar acum am aflat ca aceea casa este demolata, este o cladire construita pe acel teren. Plus ca nu se gaseste nici un act de vanzare-cumparare nicaieri . Dar noii proprietari au titlu de proprietate pe numele lor, nu stiu cum au facut asta. Iar noi, nu avem nici un act ca sa dovedim ca a fost a bunicilor . Ce as putea face in acest caz pentru a lua proprietatea inapoi ? Se poate? Multumesc
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns. Chiar astazi am fost la un norat public si a spus ca daca testamentul a fost facut inainte de anul 2007, din pacate nu se va mai putea gasi. Cum pot sa procedez? Mostenitorii : Sunt eu (in locul tatalui meu care este decedat inaintea parintilor lor) si unchesii mei ( 3 frati de ai tatalui meu) Iar toate actele sunt la ei si nu vor sa ne dea noua absolut nimic. Am doar certificatele de deces al bunicilor si a tatalui meu dar in copii. Fara originale
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un raspuns? As vrea sa stiu cum pot sa aflu daca a fost lasat un testament? Si daca a fost, cum pot sa ajung la el sa il scot? ( testamentul ar fi fost facut in perioada 1998-2000 de catre bunicii mei) . Va multumesc frumos