avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate Lili.lili

Activitate Lili.lili

Buna seara, bunicii mei au avut o casa + teren in alta localitate .iar in timpul vietii lor nu au vandut nimic. Dar acum am aflat ca aceea casa este demolata, este o cladire construita pe acel teren. Plus ca nu se gaseste nici un act de vanzare-cumparare nicaieri . Dar noii proprietari au titlu de proprietate pe numele lor, nu stiu cum au facut asta. Iar noi, nu avem nici un act ca sa dovedim ca a fost a bunicilor . Ce as putea face in acest caz pentru a lua proprietatea inapoi ? Se poate? Multumesc
Răspuns la discuția Testament
Am fost si mi sa spus ca nu se poate gasi deoarece este facut inainte de anul 2007. Si nu se mai gasesc in bazele de date . Ce altceva pot sa fac?
Discuție Testament
Buna ziua, daca poate sa ma ajute cineva, cum as putea sa gasesc un testament lasat de bunici inainte de anul 2000? Unde as putea apela?
Răspuns la discuția Mostenire
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns. Chiar astazi am fost la un norat public si a spus ca daca testamentul a fost facut inainte de anul 2007, din pacate nu se va mai putea gasi. Cum pot sa procedez? Mostenitorii : Sunt eu (in locul tatalui meu care este decedat inaintea parintilor lor) si unchesii mei ( 3 frati de ai tatalui meu) Iar toate actele sunt la ei si nu vor sa ne dea noua absolut nimic. Am doar certificatele de deces al bunicilor si a tatalui meu dar in copii. Fara originale
Discuție Mostenire
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un raspuns? As vrea sa stiu cum pot sa aflu daca a fost lasat un testament? Si daca a fost, cum pot sa ajung la el sa il scot? ( testamentul ar fi fost facut in perioada 1998-2000 de catre bunicii mei) . Va multumesc frumos