avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire, titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire, titlu de proprietate

Buna seara, bunicii mei au avut o casa + teren in alta localitate .iar in timpul vietii lor nu au vandut nimic. Dar acum am aflat ca aceea casa este demolata, este o cladire construita pe acel teren. Plus ca nu se gaseste nici un act de vanzare-cumparare nicaieri . Dar noii proprietari au titlu de proprietate pe numele lor, nu stiu cum au facut asta. Iar noi, nu avem nici un act ca sa dovedim ca a fost a bunicilor . Ce as putea face in acest caz pentru a lua proprietatea inapoi ? Se poate? Multumesc

Alte discuții în legătură

Pot vinde un teren mostenit care nu are servitute de trecere daca cumparatorul accepta sa cumpere in aceste conditii?? vaspa vaspa Am mostenit un teren (gradina) in intrevilanul unei localitati de la bunici si in apropiere (la cativa metri distanta) am mostenit si o casa de la tatal meu. ... (vezi toată discuția)
Probleme incheiere act de vanzare cumparare bogdanxy bogdanxy Strabunica mea a printre alte proprietati, a detinut o casa cu un loc de casa. In urma decesului sotului acesteia, strabunicul meu, s-a facut taxa de ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna? add2013 add2013 Buna ziua . Va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri/pareri/sfaturi. Tot ce povestesc mai jos este problema bunicilor(foarte disperati) nu mai au ... (vezi toată discuția)