avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme incheiere act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme incheiere act de vanzare cumparare

Strabunica mea a printre alte proprietati, a detinut o casa cu un loc de casa. In urma decesului sotului acesteia, strabunicul meu, s-a facut taxa de succesiune, bunurile impartindu-se intre strabunica si cei 2 copii ai lor, un baiat si o fata, bunica mea. In timpul vietii, casa si locul de casa a fost vandut prin act de vanzare cumparare catre bunica mea si sotul acesteia, bunicul meu. In prezent bunicii mei, proprietarii terenului si a casei i-au vandut aceasta proprietate ginerelui lor, tatal meu. S-a intocmit carte funciara, s-a intocmit actul de vanzare-cumparare si s-a intabulat. Ulterior tatal meu a gasit un client pentru acest teren. A mers la notar, s-au depus toate actele necesare si a primit raspuns ca nu se pot intocmii actele de vanzare cumparare deoarece exista un titlu de proprietate emis pe acest teren pe numele strabunicii mele si ca mostenitori fiind trecuti bunica mea si fratele acesteia.
Tin sa mentionez faptul ca noi detinem urmatoarele acte:
-Succesiunea dupa strabunica mea
-Act de vanzare cumparare catre bunicii mei
-carte funciara
-intabulare si rol pe numele tatalui meu .
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns si cu o solutie pentru aceasta situatie. Ce se poate face pentru incheierea actului de vanzare cumparare pe actualii clienti sau ce se poate face pentru anularea acelui titlu de proprietate. va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Succesiune oana11 oana11 buna ziua am si eu o intrebare. strabunicul meu a decedat in urma cu multi ani si bunicul nu a facut actele de succesiune.bunicul nu mai are frati,bunica mea ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare fara titlu de proprietate? andressa01 andressa01 Situatie concreta: in Mai 1948 strabunicii au cumparat un teren pe care au ridicat o casa de paianta; actul care dovedeste achizitia este o chitanta de vanzare ... (vezi toată discuția)
Intabulare terenuri marianica marianica Pentru un teren aflat in intravilan pentru care detin cf-ultimul inregistrat fiind bunicul tatalui care este cea mai ieftina modalitate de a-l intabula pe ... (vezi toată discuția)