avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

Buna ziua, daca poate sa ma ajute cineva, cum as putea sa gasesc un testament lasat de bunici inainte de anul 2000? Unde as putea apela?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:38, 6 Februarie 2017
La Camera Notarilor Publici de care apartine judetul in care defunctii au avut ultimul domiciliu.
Am fost si mi sa spus ca nu se poate gasi deoarece este facut inainte de anul 2007. Si nu se mai gasesc in bazele de date . Ce altceva pot sa fac?
La Arhivele Statului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri popescuflorina popescuflorina Buna ziua! Ce trebuie sa fac sau cum trebuie sa procedez ca sa gasesc un testament -care a fost intocmit de catre bunicii mei pana in anul 1956, in favoarea ... (vezi toată discuția)
Registrul declaratii succesiuni 1987. nu se gaseste registrul declaratii ... ParalelCuDreptul ParalelCuDreptul Registrul declaratii succesiuni. Nu se gaseste registrul declaratii succesiuni la arhivele nationale (judet) deci nu se gasesc declaratiile respective ... (vezi toată discuția)
Mostenire Lili.lili Lili.lili Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un raspuns? As vrea sa stiu cum pot sa aflu daca a fost lasat un testament? Si daca a fost, cum pot sa ajung la el sa il ... (vezi toată discuția)