avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Activitate parascutadoina

Activitate parascutadoina

Unde pot să mă adresez pentru a solicita o adeverință la Reg.C.F. Timiș Divizia Vagoane ,revizia Vagoane Coord.Simeria Triaj . Mulțumesc
Vreau sa solicit o adevărată cu venitul brut de la Regionala C.F.Timis Divizia de vagoane coordonator Simeria Triaj dar nu am nici o adresă ?
Până pe ce data putem pune adeverințele la casa de pensie care le solicitam la unitățile unde am lucrat ?La unele unități ne spune că poate dura jumătate de an poate și un an .
Unde pot găsi arhiva Combinatului Siderurgic Hunedoara,asi vrea sa scot sporurile .
Dacă mama mea a decedat și nu avea nici o pensie numai de la primărie ajutor social pot cere ajutor de înmormântare .pot beneficia ca fica a ei care a suportat toate cheltuielile?
Dacă am lucrat în grupa A doua ianiîncepând cu 1979 11 ani potrebuie ieși la Mersi cun noua lege sau dacă nu sunt lucrați după 2001 nu mă încadrez. ?
Discuție Spor de vechime
Dacă are 20 de ani lucrați în învățământ cât spor de vechime beneficiază?
Dacă am lucrați 11 ani în grupa doua de munca cu cătină ani potuturor ieși mai repede la pensie dupa noua lege data pe data de 13 11 2019.
De când se aplica legea cu mamele care au născut trei copii?Dar aceasta care pot ieși mai repede fiindcă au lucrat în grupe de munca când se aplica și dacă am lucrat 11 ani grupana doua cu cătină ani pot ieși mai repede ?
Asi vrea sa știu dacă sunt în pensie de urmaș pot beneficia de recalcularea conform legii data anul trecut în septembrie .Soțul meu a lucrat la CFR are 41 ani vechime din care 21 ani în grupa unu și a ieșit la pensie în anul 2006