avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de deces
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de deces

Dacă mama mea a decedat și nu avea nici o pensie numai de la primărie ajutor social pot cere ajutor de înmormântare .pot beneficia ca fica a ei care a suportat toate cheltuielile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 16 Februarie 2020
Procedură privind obținerea ajutorului de deces
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de înmormântare . MihaaaM MihaaaM Bună ziua ! Fratele meu a decedat ,nu era asigurat nici pensionar ,avea doar ajutorul social de la Primărie .Beneficiem de ajutorul de înmormântare ?? Daca ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare mikiere mikiere Buna ziua, Poate s-a mai discutat acest subiect, dar nu am gasit ceva asemanator. Tatal meu a decedat ,nu era salariat, nici pensionar, dar era coasigurat pe ... (vezi toată discuția)
Se acorda ajutor deces (inmormantare) si pt. persoanele cu indemnizatie handicap 220 ron? popovici_ioan popovici_ioan Buna ziua,strabunica mea a decedat weekend-ul trecut.Nu avea pensie,doar un ajutor social de handicap in valoare de 220 ron.Ar putea beneficia de ajutor de ... (vezi toată discuția)